Proeverijen

Pinot wil je graag laten proeven van alles wat we in huis hebben. Daarom hebben we een aantal van onze lekkerste wijnen en hapjes bij elkaar gebracht in proeverijen.

Je kunt bij ons de hele dag door langskomen voor een proeverij en het kan al vanaf 1 persoon!

Je wordt door een van onze medewerkers ontvangen, waarna we met jou een drie, vier- of vijftal wijnen gaan proeven.  Bij iedere wijn zoeken we een bijpassend hapje uit. Onze medewerkers bouwen de proeverij zorgvuldig op en vertellen je graag meer over de wijnen die je te proeven krijgt. Op een informele en ontspannen manier leert je onze verschillende wijnen en smaken kennen.

Wil je met een grotere groep bij ons komen genieten van onze wijnen en hapjes? Voor groepen verzorgen wij in ons proeflokaal voor een gezellige en uitgebreide wijnproeverij waarbij je wordt verzorgd en begeleid door een van onze collega’s.

De prijs voor een 3-gangenproeverij is 14,90, voor een 4-gangenproeverij 19,90 en een 5-gangenproeverij 24,90 per persoon. Neem voor meer informatie en reserveringen gerust contact met ons op.

Natuurlijk is het voor ons mogelijk om tijdens de proeverij rekening te houden met voorkeuren voor smaak (wit, rosé of rood) of andere speciale wensen.