Welkom bij wijncafé Pinot

Dé plek in Nijmegen om te genieten van een goed glas wijn en lekkere hapjes, een ontspannen lunch of een gezellig diner.

Wijncafé Pinot is een hedendaags café en een proeflokaal waar wijn de hoofdrol speelt. Bij ons kun je iedere dag kiezen uit meer dan 25 verschillende wijnen die we allemaal per glas schenken. Daarbij serveren we graag lekkere kaasjes, verse fijne vleeswaren van onze handsnijmachine en andere lekkere hapjes.

Omdat we je graag laten proeven van alles wat we in huis hebben, hebben we een aantal van onze wijnen en hapjes bij elkaar gebracht in kleine proeverijen waarvan je op elk moment bij ons kunt genieten. Zo kun je snel een aantal van onze verschillende wijnen op een ontspannen manier leren kennen.

Ook verzorgen we op aanvraag proeverijen voor groepen.  Neem voor meer informatie hierover even contact met ons op.

Wijn vervult weliswaar een prominente rol in wijncafé Pinot, maar natuurlijk besteden we ook veel aandacht aan onze andere producten. Zo zijn onze biologische koffiebonen Fairtrade en volgens Max Havelaar normen ingekocht. Ook de bierliefhebber heeft bij ons steeds keuze uit vijf verschillende bieren van de tap, aangevuld met nog eenentwintig flesbieren.

Bij onze lunchgerechten hebben we lekkere vers geperste vruchtensappen en je kunt de gehele dag door bij ons terecht voor een warme maaltijd. Meer informatie hierover vind je elders op de site.